vrijdag 23 maart 2018

Weekbriefje 26 tot 30 april 2018

Beste mama's, papa's en kapoenen !

Het is bijna zover ! Het is bijna Pasen.
We vertellen het paasverhaal en leren het verhaal rangschikken.
We knutselen verder aan ons paasmandje, want dit moet natuurlijk klaar zijn tegen vrijdag ... zou de paashaas langskomen in onze uiltjesklas of niet ?


Eventjes onze week in een handig overzichtje :
  • maandag 26/3 : wat een rare tak ligt er nu in onze kring ? Wie weet welke tak het is ? Wat gaan we er mee doen ? We maken mooie eitjes om deze tak mee te versieren. We werken ook verder aan onze paasmandjes en luisteren ook naar deel 1 van het paasverhaal.
  • dinsdag 27/3 : in de voormiddag gaan we naar de bib. In de namiddag genieten  we van de toneelvoorstelling "Verteller en Vriendinnetje". 
  • woensdag 28/3 : vandaag gaan we turnen met juf Annick, eten we ons stukje fruit op en oefenen we nog wat op onze schrijfmotoriek. En wie kent er die mooie bloem die de juf bij heeft ?
  • donderdag 29/3 : vandaag vieren we feest, want Shawn is jarig ! Alvast een gelukkige verjaardag Shawn ! 
  • vrijdag 30/3 : in de voormiddag komt juf Kristine naar onze klas en zij doet weer een leuke MUVO les met ons ! Maar ... wat ligt er daar allemaal in onze klas ... het zijn precies eitjes ... mmm .... eitjes van chocolade ! We verzamelen ze eerst samen in de kring. Als we ze allemaal gevonden hebben, gaan we ze eerst sorteren en daarna verdelen.
Verder wens ik jullie alvast een vrolijk Paasfeest en een deugddoende vakantie !

Vele paasgroetjes, juf Vicky

Geen opmerkingen:

Een reactie posten