woensdag 20 juni 2018

Weekbriefje 25/06 tm 29/06

Hallo iedereen,

Eigenlijk is het een beetje raar om te zeggen, maar dit is de blog voor onze laatste week school.
Maar ... het wordt een hele leuke week !

Kijk maar eens mee naar het overzicht :
Afbeeldingsresultaat voor poetsenAfbeeldingsresultaat voor free podium
Afbeeldingsresultaat voor afstudeerfeestGerelateerde afbeelding
  • op maandag 25 en dinsdag 26/06 ruimen we onze klas nog een beetje verder op : poetsen, rommelen, alles aan de kant ... het hoort er allemaal bij. We maken ook een mooi voorblad voor onze tekeningen en oefenen nog een beetje verder voor de receptie !
  • op woensdag 27/06 genieten we van het free podium : de leerlingen van de lagere school geven het beste van zichzelf op het podium en wij mogen hier mee van genieten. Vanaf 18u30 zijn alle groene uiltjes van harte welkom op het afstudeerfeestje ! Alvast een dikke proficiat !
  • op donderdag 28/06 vieren we de verjaardag van Aras. Hij is in de zomervakantie jarig en daarom vieren we hem samen met alle andere jarigen van juli en augustus !
  • op vrijdag 29/06 nemen we afscheid van elkaar ... maar niet voordat onze juf nog iets heel lekker meebrengt om te smullen ! LET OP ! Het is die dag maar een halve dag school !
Via deze weg wil ik al onze kapoenen en ouders bedanken voor het super leuke schooljaar ! Ik heb er echt van genoten ! Geniet nu maar allemaal van een verdiende vakantie ! 
Afbeeldingsresultaat voor laatste schooldag 2018

Heel veel groetjes en een dikke knuffel, juf Vicky

Geen opmerkingen:

Een reactie posten